#WELKOM

Beste #PREMAGICMAKER,

Welkom bij de #PREMAGICMAKER-opleiding van FABRIC MAGIC. Met deze opleiding willen we het beste in al onze leerlingen naar boven halen. Met een leuke en toegankelijke aanpak weten we naast veel plezier op de vloer ook mooie resultaten neer te zetten.

 

Om zorgeloos aan het nieuwe FABRIC MAGIC-seizoen te kunnen beginnen, vind je in deze pagina alle regels en praktische informatie om je magische avontuur bij ons goed te starten. Door deze regels en afspraken te respecteren garanderen we een fijne en leerzame tijd in onze Fabric.

Let’s Make Magic!
#TEAMFABRICMAGIC

#TEAMGEVOEL

Een waardige #MAGICMAKER heeft oog voor discipline, fairplay en respect. Van onze teams verwachten wij dat dit duidelijk voelbaar is naar de rest van de groep, onze lesgevers en ons directie-team. Houd daarom rekening met volgende punten.

 • Pestgedrag wordt onder geen enkele vorm getolereerd. We vinden het van groot belang dat iedereen zich welkom voelt in onze teams.
 • Wees steeds op tijd in je les en draag de juiste outfit.
 • Problemen groot of klein kunnen op een correcte manier besproken worden met de lesgevers maar specifieke vragen omtrent de opleiding kan je altijd stellen aan ons team via magicmakers@fabricmagic.be
 • In tijden waarin social media de meest gebruikte communicatiemethode is en jullie vaak foto’s en filmpjes willen delen verzoeken we deze steeds te posten met #PREMAGICMAKERS en @FABRICMAGICPRODUCTIONS. LET OP : het is verboden opnames te maken van onze lessen.
 • FABRIC MAGIC beschikt over tal van lesgevers. Deze zijn perfect in staat om je te begeleiden op vlak van dans, zang & performance. Ouders en andere teamleden hoeven hun mening over andere #PREMAGICMAKERS niet openlijk te verkondigen. Heb je vragen over je eigen ontwikkeling of die van je zoon/ dochter kan je deze steeds aan ons stellen.
 • Sfeer maak je voornamelijk zelf. Elkaar aanmoedigen en motiveren werkt!

#AANWEZIGHEID

Aanwezigheid tijdens de lessen is niet verplicht, maar team-gevoel en vooruitgang zijn echter wel key in een opleiding als de onze en kan je enkel behalen als je steeds aanwezig bent.

Eventuele redenen voor je afwezigheid zijn:

 • Ziekte (Doktersbriefjes worden nooit gemaild en/of afgegeven. Deze kunnen enkel getoond worden aan de docent tijdens de eerstvolgende les).
 • Overlijden van een naaste.
 • Schoolreizen of andere schoolactiviteiten.
 • Werk gerelateerde verplichtingen (Congres of verplichte vergadering op het werk)Geef je afwezigheden steeds tijdig door en dit énkel via mail ( magicmakers@fabricmagic.be ). Niet via WhatsApp, Instagram, Facebook, telefoon, etc…)

#VERVANGINGEN EN ANNULEREN LESSEN

We streven er naar om alle lessen stipt te laten verlopen door ons vast docententeam. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk gezien ook onze leerkrachten eens ziek kunnen zijn, zelf een opdracht hebben of omwille van persoonlijke redenen verstek moeten geven.

Wij trachten steeds een waardige vervanging te voorzien. In het allerslechtste geval dienen we de les te annuleren. Hiervoor kunnen we geen terugbetaling van het lesgeld voorzien. We danken jullie voor het begrip.

#HONESTYBAR

Water is GRATIS te verkrijgen voor al onze leden. Enkel zij kunnen hun eigen drinkbus bijvullen met de waterfonteinen in de gang.

Voor ouders en/of gezinsleden is er vanzelfsprekend nog steeds frisdrank & versnaperingen te verkrijgen in de honestybar. Wens je iets te nuttigen? Dan geef je dat vanaf dit jaar digitaal aan op het scherm in de bar! Je krijgt een afrekening van je consumpties in de herfstvakantie, in de kerstvakantie, in de krokusvakantie, in de paasvakantie en dan nog eens op het einde van het schooljaar.

#GEBOUW

Naast FABRIC MAGIC zitten er nog verschillende andere bedrijven in onze gebouwen. Uit respect voor hen vragen we al onze #PREMAGICMAKERS en hun ouders niet te veel lawaai te maken op de parking, in de receptie en de wandelgangen. De receptie is tevens geen zitplaats voor onze leden. Wens je ergens te zitten dan kan dit in onze honestybar.

#PARKEREN

Wij beschikken over een parking voor de deur, aan de linkerkant en aan de overkant van de straat.

Parkeren is verboden :

 • op de plaatsen van de regiewagens achteraan links (vrachtwagens van DB Video en Motcha).
 • op de gereserveerde plaatsen van FABRIC MAGIC, H&L, DB VIDEO en PRIVE.
 • voor alle nooduitgangen en garagepoorten van het gebouw.
 • op plaatsen die gereserveerd zijn voor klanten van DB Video.

#FILMEN & FOTOGRAFEREN

Het is ten strengste verboden om tijdens de lessen te filmen en te fotograferen. Niet enkel zijn tal van onze choreografieën en arrangementen gemaakt voor shows en producties die nog dienen uit te komen, maar is het voor onze #PREMAGICMAKERS geen aangenaam gevoel om tijdens de dans- of zangles gefilmd of gefotografeerd te worden.

Choreo’s en filmpjes van de les mogen zonder de toestemming van de docent ook nooit online geplaatst worden.

#OUTFIT

Het dragen van een FABRIC MAGIC-trainer is verplicht voor alle #PREMAGICMAKERS!

Deze trainer bestaat uit een broek, een hoodie of vest en een T-Shirt. Heb je nog geen trainer of wens je nog extra items? Dan kan je die vanaf nu online bestellen op onze webshop!

Onderstaande items dien je zelf te voorzien en zijn niet allemaal te verkrijgen op onze webshop.

DANCE

Choreo :

 • Sneakers / Kousen / Blootvoets
 • FABRIC MAGIC-trainer

Technique :

 • Zwarte legging voor de meisjes
 • Zwarte short voor de jongens
 • FABRIC MAGIC T-shirt
 • Demi-Pointes / Kousen / Blootvoets

MUSICAL / VOCAL

Zang :

 • FABRIC MAGIC-vest of Hoodie
 • Potlood
 • FABRIC MAGIC-map (te bestellen op de webshop)
 • Opnameapparaat (mag ook je smartphone zijn)

Dans :

 • Sneakers
 • FABRIC MAGIC-trainer

#ZIEKENFONDS

Bij de meeste ziekenfondsen kan je een deel van het lidgeld terugbetaald krijgen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is het juiste document opvragen bij jouw fonds en het ons bezorgen via mail aan info@fabricmagic.be   Dit vullen wij dan in en bezorgen we je getekend terug.

Onze lesgevers focussen zich op het voorbereiden en het geven van kwaliteitsvolle lessen om mooie resultaten neer te zetten. Gelieve dus zo’n vragen enkel via mail te stellen.

#VERZEKERING

Elke #PREMAGICMAKER is na betaling van het lesgeld automatisch verzekerd voor het volledige schooljaar bij Danssport Vlaanderen van 1 september tot en met 31 augustus. Het is dus niet nodig om een extra sportverzekering af te sluiten.

We hopen uiteraard dat je dit niet nodig hebt, maar in geval van een kwetsure of ongeval moet je ons het ingevulde ongevalformulier zo snel mogelijk via mail terug bezorgen.

Het document wordt ingevuld door jezelf (of ouders indien minderjarig) en de behandelende arts.

Bij een kwetsure of ongeval kan je hieronder het document downloaden.  Vul de GEEL gearceerde velden in en mail dit document door naar magicmakers@fabricmagic.be. Wij bezorgen het getekende exemplaar daarna aan DanssportVlaanderen voor de verdere afhandeling.

#COMMUNICATIE

Wij zijn steeds te bereiken via volgende kanalen. 

TELEFOON 

 • 03/870.52.54

MAIL 

Communiceren met onze #PREMAGICMAKERS doen wij niet via Instagram / Messenger / Snapchat / WhatsApp …