Hoewel wij graag ieder van jullie persoonlijk te woord staan, willen we een toestroom aan mails vermijden. Hieronder vinden jullie daarom de meest gestelde vragen met hun desbetreffende antwoorden.  Staat jouw vraag hier echter niet tussen, aarzel niet om ons te contacteren.

#WANNEER START HET NIEUWE SCHOOLJAAR?

Het schooljaar bij FABRIC MAGIC start meestal op de derde week van september en eindigt op de voorlaatste week van mei.

#GAAN DE LESSEN DOOR IN DE SCHOOLVAKANTIES EN OP FEESTDAGEN?

Neen, tijdens schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen. Net als schoolgaande leerlingen verdienen ook onze leden hun welverdiende portie vakantie.

#HOEVEEL KOST EEN OPLEIDING?

Alle info aangaande de prijzen van onze opleiding vind je via onze website-menu terug bij #PREMAGICMAKERS DANCE en MUSICAL.

#KAN IK HET LESGELD OOK IN DELEN BETALEN?

Neen, een opleiding bij FABRIC MAGIC kan je enkel aanvangen na betaling van het volledige lesgeld. Enkel wanneer meerdere leden uit hetzelfde gezin één of meerdere opleidingen volgen bij FABRIC MAGIC, kan er eventueel een afbetalingsplan afgesproken worden. Gelieve dit wel steeds op voorhand aan te vragen via info@fabricmagic.be

#KRIJG IK KORTING BIJ HET VOLGEN VAN MEERDERE OPLEIDINGEN?

Wanneer eenzelfde persoon meerdere opleidingen volgt bij FABRIC MAGIC voorzien wij een korting van 5% op het totaalbedrag.

#MAG JE EIGEN DRINKEN EN ETEN MEENEMEN?

Voor alle ouders en #PREMAGICMAKERS voorzien wij snacks en frisdranken aan democratische prijzen in de honestybar. Voor leerlingen (geen ouders) die het graag gezond houden staan er waterfonteinen waarmee je je eigen drinkfles kan vullen.

#BEN IK VERPLICHT OM NAAR ALLE LESSEN TE KOMEN?

Neen, team-gevoel en vooruitgang zijn echter wel key in een opleiding als de onze en kan je enkel behalen als je steeds aanwezig bent.

#BEN IK VERPLICHT EEN OUTFIT AAN TE SCHAFFEN VAN FABRIC MAGIC?

Al onze leerlingen dienen verplicht een uniform te dragen. Al onze kledingstukken kunnen voor aanvang van het nieuwe schooljaar gepast en besteld worden. Geen outfit is geen les.

#WANNEER MOET IK MIJN LESGELD OVERMAKEN?

Lesgeld overmaken doe je per jaar voor 1 september van dat jaar.

#VANAF WELKE LEEFTIJD KAN IK DEELNEMEN AAN DE #PREMAGICMAKERS-OPLEIDINGEN?

Deelnemen kan je vanaf 6 jaar.

#TOT WELKE LEEFTIJD KAN IK DEELNEMEN AAN DE OPLEIDINGEN?

Onze recreatieve lessen zijn toegankelijk voor jong en oud. Heb jij een passie voor dansen en zingen, dan ben jij onze #PREMAGICMAKER-opleiding van harte welkom.

#MOET IK EEN EXTRA SPORTVERZEKERING AFSLUITEN?

Neen, elke #PREMAGICMAKER is na betaling van het lesgeld automatisch verzekerd bij Danssport Vlaanderen vanaf 1 september tem 31 augustus. Bij een kwetsure of ongeval kan je hieronder het juiste document  downloaden.  Vul zeker de GEEL gearceerde velden in en mail dit document door naar info@fabricmagic.be. Wij bezorgen het getekende exemplaar daarna aan DanssportVlaanderen voor de verdere afhandeling.

#MIJN ZIEKENKAS BETAALT EEN DEEL VAN DE OPLEIDING TERUG. HOE KAN IK DIT AANVRAGEN?

Vraag het juiste document aan bij je ziekenkas en bezorg het ons via POST of MAIL. Dan vullen wij dit in en bezorgen we het je getekend en ingevuld terug.