FABRIC MAGIC houdt audities!

Ben jij een echt podiumbeest en/of een zangtallent?  Droom je er al lang van om samen met anderen te schitteren op grote en kleine podia. Dan is FABRIC MAGIC misschien iets voor jou!

Via deze audities maak je kans om een musical- of dansopleiding te kunnen starten bij FABRIC MAGIC.  Tijdens deze opeleidingen worden onze leden voor ingezet voor onder meer #LikeMe, de Ketnet Zomertour, Het Schlagerfestival, verschillende studio opnames, parkshows, Het Gala van de Gouden K’s, I love the 90’s en nog zoveel meer…

Als lid van onze FABRIC volg je een wekelijks verplichte opleiding (dansopleiding = 5u/week , musical opleiding = 3 u/week ) en ben je bereid om ook in het weekend repetities te volgen voor nieuwe komende opdrachten.

Wil jij kans maken op een plek in één van onze verschillende opleidingen en ben je ouder dan 9 jaar.
Klik dan snel op de juiste inschrijvingsknop en wie weet nodigen we je uit op één van onze audities op zondag 26 april 2020 bij Fabric Magic.

Inschrijven kan tot en met 19 april 2020 en ten laatste op maandag 20 april 2020 krijgen jullie alle info over de audities toegestuurd.

Succes!