OPGELET! Onze audities zijn door de COVID-19 maatregelen verplaatst naar woensdag 8 juli en zaterdag 29 augustus 2020.  

FABRIC MAGIC houdt audities!

Ben jij een echt podiumbeest en/of een zangtalent?  Droom je er al lang van om samen met anderen te schitteren op grote en kleine podia. Dan is FABRIC MAGIC misschien iets voor jou!

Via deze audities maak je kans om een musical- of dansopleiding te kunnen starten bij FABRIC MAGIC.  Tijdens deze opleidingen worden onze leden ingezet voor onder meer #LikeMe, de Ketnet Zomertour, Het Schlagerfestival, verschillende studio opnames, parkshows, Het Gala van de Gouden K’s, I love the 90’s en nog zoveel meer…

Als lid van onze FABRIC volg je een wekelijks verplichte opleiding (dansopleiding = 5u/week , musical opleiding = 3 u/week) in onze studio’s te Aartselaar en ben je bereid om ook in het weekend repetities te volgen voor nieuwe opdrachten.

In welk team je juist ingedeeld wordt en op welke dag je lessen doorgaan hangt af van je leeftijd en de evaluatie van de jury.

Wil jij kans maken op een plek in één van onze opleidingen en ben je ouder dan 9 jaar.
Klik dan snel op de juiste inschrijvingsknop en wie weet nodigen we je uit op één van onze audities op woensdag 8 juli of zaterdag 29 augustus 2020 bij Fabric Magic.

1 maand voor de audities bezorgen we je nog extra info en laten we je ook weten hoe je de auditie kan voorbereiden.

Inschrijven kan tot en met 24 augustus 2020 en ten laatste op dinsdag 25 augustus 2020 krijgen jullie alle info over de audities toegestuurd.

Succes!

Fabric Magic is lid bij :
Danssport Vlaanderen