OPGELET! Onze audities worden door de COVID-19 maatregelen enkel ONLINE gehouden. 

FABRIC MAGIC houdt audities!

Ben jij een echt podiumbeest en/of een zangtalent?  Droom je er al lang van om samen met anderen te schitteren op grote en kleine podia. Dan is FABRIC MAGIC misschien iets voor jou!

Via deze audities maak je kans om een musical- of dans- of zangopleiding te kunnen starten bij FABRIC MAGIC.  Tijdens deze opleidingen worden onze leden ingezet voor onder meer #LikeMe, de Ketnet Zomertour, Het Schlagerfestival, verschillende studio opnames, parkshows, Het Gala van de Gouden K’s, I love the 90’s en nog zoveel meer…

Als lid van onze FABRIC volg je een wekelijks verplichte opleiding (dansopleiding = 5u/week , musical opleiding = 3 u/week, zangopleiding = 2 u/week ) in onze studio’s te Aartselaar en ben je bereid om ook in het weekend repetities te volgen voor nieuwe opdrachten.
In welk team je juist ingedeeld wordt en op welke dag je lessen doorgaan hangt af van je leeftijd en de evaluatie van de jury.

Gezien de hele problematiek rond COVID-19 hebben wij ervoor gekozen om onze audities van 8 juli niet te laten doorgaan. Dit enkel en alleen om jouw gezondheid en die van ons lerarenteam te kunnen vrijwaren en de opgelegde maatregelen strikt te kunnen blijven volgen.

Geen paniek, want onze live-audities zullen dit jaar plaats maken voor een heuse online-auditie! Concreet houdt dit in dat je ten laatste op !!!15 JULI!!! een video moeten insturen waarin je een specifieke auditie-opdracht uitvoert.

Deze opdracht krijg je toegestuurd na je inschrijving via onderstaande knop!

Inschrijven kan vanaf 7 jaar en dit tot en met 15 juli 2020!

Succes!

Fabric Magic is lid bij :
Danssport Vlaanderen