NIEUWE CASTING

Voor een muzikale reeks is productiehuis Fabric Magic ( #LikeMe/ Zomer Van Disney Junior/…) opzoek naar 2 mannelijke acteurs.

Personage WOUT/ speelleeftijd 16/17 (Dansen/acteren)

Wout is een echte badboy. En dat laat hij maar wat graag zien en voelen aan iedereen die rond hem staat. Hoewel de jongen ogenschijnlijk gewoon “one of the guys” lijkt heeft hij een erg donker kantje dat velen niet van hem kennen. Fysiek is Wout een sportieve jongen die deel uitmaakt van de Rugby-ploeg. Geen katje dus om zonder handschoenen aan te pakken.

Personage JONAS/ speelleeftijd 17/18 (Dansen/acteren/zingen)

Jonas is wat we noemen “a good Guy”. Naast zijn model-achtige looks heeft hij namelijk ook een lief en zorgzaam karakter waar iedereen voor valt. In tegenstelling tot zijn andere leeftijdsgenoten heeft Jonas een bepaalde zelfzekerheid waar velen nog van kunnen leren. Deze zachtaardige jongen is een allemansvriend die iedereen gauw in zijn/haar hart sluit.

Inschrijven kan tot en met 15 november via de juiste personage-knop! . Na een interne selectieronde op basis van foto’s en profielen, wordt de eerste online opdracht ten laatste op 16 november verstuurd.

Succes!