Wij kunnen haast niet wachten om de deuren weer te openen voor een gloednieuw dansjaar! Tijd dus om jullie voor te stellen aan ons lerarenkorps dat staat te springen, stretchen, swingen, flexen, … om aan de slag te gaan met onze #MagicMakers uit Roeselare.

De gastdocenten van onze maandelijkse workshops houden we nog even geheim maar om onze leden het hele jaar door nog meer kwaliteit te bieden hebben we ons vaste team voor dit nieuwe schooljaar alvast versterkt met een aantal kleppers van formaat! Voor we ze onze dansvloer en repetitieruimtes samen met jullie onveilig laten maken stellen we ze al graag even aan jullie voor…

Sally Peire MAGICMAKER

Sally Peire

SHOW & PERFORMANCE & MUSICAL DANCE

Sally is opgegroeid met muziek. Al koos ze zelf om van start te gaan met turnen, echter com­bin­eerde ze dit al snel met dansen. Ze vol­g­de als kind dansles in de gemeente waar ze woonde. Vol­gende stijlen wer­den er gevol­gd: hiphop, clip­dance en disco.Toen ze ouder was, wou ze ruimer gaan den­ken en ging ze dansen in een grotere stad, waar ze van ver­schil­lende pro­fes­sionele docenten les kreeg (o.a. Laurent Fla­ment). Daar vol­g­de ze min­im­um 13u dansles per week waaron­der bal­let, clip­dance, hiphop, mod­ern, jazz en disco.
Ze voelde dat haar hart bij dans lag en sloot zich aan bij ver­schil­lende show- en wed­strijdteams in de stijlen mod­ern en disco.
Ondertussen vol­g­de ze nog heel regel­matig work­shops van ver­scheidene cho­reo­grafen waaron­der Min­hee Ber­vo­ets, Anneke Ghy­sens, Isa­belle Beernaert,… Disco is haar favori­ete stijl. De glit­ter en glam­our, ener­gie, kracht, tech­niek en lenigheid die voor deze stijl nodig is sprek­en haar aan.
Daarom schoolt ze zich tot op heden nog steeds bij in deze stijl. Ze vol­gt inter­na­tionale work­shops om on top’ te blijven.
Dans is voor haar zow­el zich uit­leven als ont­spannen. In haar lessen wil ze haar passie doorgeven aan ander­en. Ze geeft les in de stijl disco aan ver­schil­lende leeftijden en niveaus, tevens coacht ze 3 disco-wed­strijdteams en stoomt ze heel wat solol­isten en duo’s klaar om te knal­len op de wed­strijden.Daarnaast blijft ze zich verdiepen in andere dans­vor­men zoals mod­ern en show­jazz.Sally dan­ste mee in Nacht van Exclusief, MnM start to DJ, Nacht van de Punch, cheer­lead­er Cercle Brugge, revue’s, dis­cowed­strijden,… Werd met Team United in 2016 Bel­gisch kam­pi­oenen won de Beker van Bel­gië in 2017 en werd daarnaast Bel­gisch kam­pi­oen met Team Reloaded in 2018 en 2019 waar ze zelf in mee­danst. Jur­eerde in het verleden op dis­cowed­strijden van Danss­port Vlaander­en.
Gaëlle Callewaert MAGICMAKER

Gaëlle Callewaert

JAZZFUNK

Gaëlle volgde een opleiding aan de Fontys Dansacademie in Tilburg (Nederland), waar ze in 2018 afstudeerde als bachelor Contemporary Urban
Stilzitten staat niet in haar woordenboek: Pinocchio, Tinkling I, K3 20 Jaar en Madagascar the Musical.  Ze is tevens actief in het Nederlandse theater compagnie Corpo Maquina, waarmee ze toerde doorheen Nederland met de voorstelling Portraits. In de zomer van 2019 verbleef ze op het cruiseschip MS Berlin met het Franse gezelschap Edilson show Paris.
Gaëlle is een performer eerste klas en houdt ervan om haar passie door te geven aan jongeren.

Demi Van Eck

JAZZ 

Demi startte op 7 jarige leeftijd met dans. Ze kreeg haar train­ing voor­namelijk in jazzdance, onder meer door Jac Delsing en Eli­ane De Gendt! Maar ook vol­g­de ze diverse mas­ter­classes Jazz, waaron­der van Selat­in Kara, Mandy Montanez en Terri Best!De laat­ste jar­en ver­loor jazzdance pop­ular­iteit in Vlaander­en, de dansstijl werd voor­bijges­token door mod­erne en hedendaagse dansstijlen. Met deze lessen wenst Demi de echte jazzdance nieuw leven in te blazen en weer op de kaart te zetten!Bereid je dus voor op een wijd spec­trum aan jazzdance! We zul­len over het jaar heen stil­staan bij ver­schil­lende belan­grijke jazzdance tech­niek­en en stromin­gen, waaron­der de tech­niek­en van Lester Hor­ton, Jack Cole, Bob Fosse en Alv­in Ailey! Dit natuurlijk in een hedendaags jasje!Deze tech­niek­en zul­len je bewuster maken van je lichaam, waar­door je ook bewe­gin­gen uit andere dansstijlen beter zult kunnen uitvoeren!So let’s go back to the foundations!
Toon Bellemans MAGICMAKER

Toon Bellemans

ZANG 

Toon Bellemans ademt muziek. Wanneer hij niet bezig was met drummen was hij bij de jeugd van onder andere Cercle Brugge en Izegem al de metronoom op het veld. Zijn muzikale opleiding genoot hij bij de Academie Peter Benoit in Harelbeke waarna hij het drumstel op zestienjarige leeftijd inruilde voor piano, gitaar en zang. Op zijn achttiende ging hij in de leer bij zanginstituut Mind The Voice, waar hij op zijn twintigste ook zangcoach werd. In die periode en de jaren daarna stond Toon onder meer op het podium van kidsfestival Your’in, had hij een gesmaakte passage in The Voice, zong hij live op Top Radio, zorgde hij voor de muzikale noot in de VIP-ruimtes van Zulte-Waregem en was hij hoofdact tijdens de finales van Miss West- en Oost-Vlaanderen en Mister Belgium. Verder verzorgde hij -alleen én met band- tal van huwelijken, liveoptredens en festivals in België en Nederland, iets wat hij tot op vandaag nog steeds doet. Professioneel kan hij zijn muzikale ei volledig kwijt in zijn job als Store Manager bij Key Music Roeselare , waar hij muziekliefhebbers allerhande op een enthousiaste manier met raad en daad bijstaat in al hun projecten.

ZANG 

Fabric Magic opleiding Roeselare @
Hypnosis Dance Academy
Groenstraat 170B
8800 Roeselare

roeselare@fabricmagic.be

You can find our magic @