Fabric Magic kan niet wachten om de deuren weer te openen voor een gloednieuw dansjaar! Tijd dus om jullie voor te stellen aan ons gloednieuw lerarenkorps dat staat te springen, stretchen, swingen, flexen, … om aan de slag te gaan met onze #MagicMakers.

De gastdocenten van onze maandelijkse workshops houden we nog even geheim maar om onze leden het hele jaar door nog meer kwaliteit te bieden hebben we ons vaste team voor dit nieuwe schooljaar alvast versterkt met een aantal kleppers van formaat! Voor we ze onze dansvloer en repetitieruimtes samen met jullie onveilig laten maken stellen we ze al graag even aan jullie voor…

Christian Celini

HIP HOP & SHOWDANCE TEACHER

Christian Celini begon zijn carriere als 10-voudig Belgisch Kampioen gymnastiek die na tal van wereldkampioenschappen als hoogtepunt de 3de plaats op de World Cup in Canada behaalde. Zijn leven als gymnast werd beeindigd wanneer hij voor het eerst in aanraking kwam met het danstheater SKATERS in het Paleis te Antwerpen. Na zijn werk als danser in voorstellingen als Santa, Peter en de Wolf (waarmee hij in New York op Broadway stond in The New Vic Theatre) en Petroesjka kon je hem ook aan het werk zien in producties als “Aladdin”, “Romeo en Julia”, “Peter Pan”, “Pinokkio”, “Beauty and the Beast”, “West Side Story”, “Grease”, “Suske en Wiske: de Circusbaron, Oliver!”, “Lelies”, “Grease The Arena Spectacular”, Peter Pan The never ending story (Singapore, Qatar, Abu Dhabi, Koeweit) en Cinderella A Fairly true story (Singapore). Niet veel later vond hij ook zijn weg als choreograaf in de sector en werkte hij samen met artiesten als David Guetta, Natalia,  Anna Grace, Daniel Bovie, Meskens in Motown,… Ook voor producties als “Tegen De Sterren Op”, “Hoe zal ik het zeggen”, “Topstars”, “Ketnet Move It”, “de Dansbende”,  “Charlie Brown”, “Oliver Twist”, “Een perfect huwelijk”, “Els de Schepper FEEST”, “Roodkapje”, “Hans en Grietje”, “Prinses en de Toverspiegel”, “Madagascar”,… creërde Chrisian de meest uiteenlopende choreografieën. Met zijn werk als choreograaf voor VERSUS, Tomorrowland,… is Christian de geknipte man om onze teams naar een hoger level te krijgen.

Marianne Carlier

OPLEIDINGSHOOFD & VOCAL COACH

Marianne Carlier startte haar carrière met een opleiding klassiek piano aan het Lemmensinstituut. Daarna studeerde ze jazz-zang in Antwerpen en zette haar studies verder in New York en Los Angeles waar ze “Musical Theatre” en “Acting For Film” studeerde. Vervolgens verfijnde ze haar kunst met masterclasses zang & techniek bij onder andere de Complete Vocal Technique en Estill Voice Trainings System. Na haar opleidingen was ze te zien als musicalactrice in producties als “Domino”, “Beauty and The Beast” & “Assepoester”. Op televisie speelde ze enkele bescheiden rollen in Albert II, Familie en Connie & Clyde en kan je haar ook aan het werk zien als ‘Lucia Schmidt’ in de Ketnet hitreeks “#LikeMe”. Voor verschillende grote musicalproducties waaronder “Scrooge”, “Annie”, “Best of Musicals” en “La Bohème” was ze musical director en vocal coach. Als zangeres staat ze regelmatig op het podium met haar eigen band “Something About Mary” waar ze ook haar eigen songs voor schrijft en is ze ook te zien als backing vocal bij onder meer Helmut Lotti. Als vocal coach en arranger is Marianne de stuwende kracht achter de arrangementen van #LikeMe en de musicalopleiding. Daarnaast ondersteunt ze de logistieke en plan technische kant van Fabric Magic als opleidingshoofd.

Thomas Jacobs

TEAM & MUSICAL DANCE TEACHER

Thomas Francois Jacobs of beter bekend als @Thomieyourhomie op instagram volgde na de zijn opleiding aan de kunstacademie in Brugge een zevende voorbereidend jaar Musical aan de! Kunsthumaniora te Antwerpen. Daarna zette hij zijn opleiding als danser verder en studeerde hij een jaar musicaltheater aan de dansacademie in Tilburg maar koos hij uiteindelijk voor Codarts in Rotterdam waar hij afstudeerde aan de opleiding Docent Dans. Thomas liep stages in New York, Shanghai en Rotterdam en gaf daarna les bij Rotterdamse jeugdtheaterschool, Studio 100, SupaStar en verschillende DKO dansafdelingen over heel Vlaanderen. Hij lanceerde de danstrend “Splitting” op social media en nam deel aan “Expeditie Robinson” in 2018. Momenteel geeft hij nog steeds les in het DKO en presenteert hij stadsreportages voor de Antwerpse zender ATV. Binnen Fabric Magic zal hij zich voornamelijk inzetten voor de teamtraining.

Sandrine Wouters

MODERN & TECHNIQUE DANCE TEACHER

Sandrine Wouters studeerde hedendaagse dans aan de! Kunsthumaniora van Antwerpen en zette daarna haar studies verder aan het Koninklijk Conservatorium waar ze in juni 2018 haar bachelor dans behaalde. Ze danste reeds choreografieën van Min Hee Bervoets, Anne Teresa De Keersmaeker (Rosas danst Rosas), Filip Van Huffel, Anton Lachky, … Verder kon je haar aan het werk zien in de voorstelling VENN van Sidi Larbi Cherkaoui en Damien Jalet en ging ze in 2017 op tournee door België, Nederland, Frankrijk en Spanje met de voorstelling ‘Grensgeval’ van Guy Cassiers en Maud Le Pladec. Daarnaast schitterde ze al vaak op verschillende evenementen en naast tal van artiesten. Zoals “Marco Borsato in het Sportpaleis”, “Tomorrowland”, “Retro Sur Mer” bij Guy De Pré, “Giorgio Armani – lancering Si Passione”, “Rode Neuzendag bij Koen Wauters & Jonas Van Geel” en vele andere. Als choreograaf maakte ze haar debuut met de musical “Bonnie & Clyde” en heeft ze ondertussen tal van choreografieën op haar naam staan. In 2020 mocht Sandrine voor haar hedendaagse choreografie “Anthurium” de prijs voor beste jonge choreografe in ontvangst nemen tijdens de nationale Jeugd & Dans competitie. Als dansdocent binnen Fabric Magic zal ze instaan voor de techniek- en moderne lessen.

Jolien De Clerck

MUSICAL & PRE- DANCE TEACHER

Van kleins af aan hield Jolien de Clerck van dansen en dat zorgde ervoor dat ze van haar secundaire specialisatie in woord/drama overstapte naar haar grote passie ‘musical’. Door haar passie stroomde ze na haar 7e jaar musical in de! Kunsthumaniora te Antwerpen door naar het Koninklijk Conservatorium te Brussel waar ze haar master diploma haalde. Ondertussen kon je Jolien aan het werk zien als danseres en zangeres in producties als ‘”Chicago”, “I love you, you are perfect, now change” en ‘Nonsens’ en werkte ze achter de schermen mee aan “Ridders van de Ronde Keukentafel” en de populaire Ketnetmusical “Team UP”. Haar werk als assistent-choreografe van de musical Assepoester en kinderregiseur van de musical Annie bracht Jolien naar het Fabric Magic-nest waar ze met veel enthousiasme haar passie voor musical deelt met de #MagicMakers.