Scroll to Content

#WHO WE ARE

FABRIC MAGIC, staat bekend als een jong en energiek bedrijf dat unieke concepten en formats uitwerkt, ontwikkelt en uitvoert.  Van zowel groot- als kleinschalige evenementen, bedrijfsfeesten en productlanceringen tot op maat gemaakte performances, tv formats en shows. Bij FABRIC MAGIC bent u hiervoor aan het juiste adres.

Wij staan naast de zakelijke leiding ook in voor een creatieve uitwerking van uw concept. Met referenties zoals Ketnet, Disney Channel, Sportpaleis group, Bobbejaanland, Disney Junior, … staan wij garant voor die extra magische toets.

Uniek aan FABRIC MAGIC is dat wij het enige productiehuis / evenementen bureau zijn dat beschikt over meer dan 200 professionele zangers / dansers / acteurs die wij inzetten op shows, musicvideo’s en events.

Zoek dus niet verder en gun jezelf die extra beleving, dat extra speciaal moment op jouw evenement dat je kan delen met je publiek / kijkers / medewerkers of klanten.

Dat ene moment waarmee jij of jouw bedrijf het verschil maakt. Hiervoor en nog voor zoveel meer staat onze magische fabriek, onze FABRIC MAGIC.

#TEAM FABRIC MAGIC

Thomas Van Goethem

CEO / CREATIVE PRODUCER
Bij het grote publiek staat Thomas bekend als zowel acteur, zanger als presentator voor verschillende tv- en on stage producties. Binnen de sector kent iedereen hem vooral als creatieve duizendpoot. Achter de schermen is Thomas namelijk al jaren actief als bedenker, schrijver en regisseur van verschillende tv- en theater projecten. 

Marianne Carlier

OPLEIDINGSHOOFD / VOCAL COACH
Marianne startte haar carrière met een opleiding zang in zowel België als Nederland en zette haar studies verder in New York en Los Angeles waar ze “Musical Theatre” en “Acting For Film” studeerde. Daarnaast verfijnde ze haar kunst met masterclasses zang & techniek bij de Complete Vocal Institute. U kon Marianne al aan het werk zien als zangeres en actrice in producties als “Domino”, “Beauty and The Beast”, “Maison Musicale”, “Albert II”, “Professor T”, “Connie & Clyde”, “Familie”,…

Liesje De Schrijver

BOOKING AGENCY
Met haar jarenlange ervaring binnen de entertainment industrie, met onder meer artiesten als ‘De KetnetBand’, ‘Ian Thomas’, ‘Roel Vanderstukken’ en vele andere, staat Liesje De Schrijver met haar boekingskantoor “LIESJE” garant voor een kwalitatieve invulling van uw affiche. In onze fabriek staat Liesje in voor de verkoop, commercialisering en marketing van onze shows, events en andere concepten.

You can find our magic @