zaterdag 27 augustus 2022

Ben jij een echt podiumbeest en/of een zangtalent? Droom je er al lang van om samen met anderen te schitteren op grote en kleine podia?
Dan is onze  #MAGICMAKERS DANCE of MUSICAL-opleiding in Roeselare misschien iets voor jou!

Via de auditie maak je kans om een musical-, dansopleiding te kunnen starten bij FABRIC MAGIC in Roeselare.
Als lid van onze opleiding kan je worden ingezet op projecten als “#LikeMe”, “de Ketnet Zomertour”, “Het Schlagerfestival”, “Het Gala van de Gouden K’s”,…

Wat moet je hiervoor doen?

 • Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze auditie op zondag 27 augustus 2022 in dansschool Hypnosis Dance Academy in Roeselare
 • Ten laatste op 22/08 krijg je van ons alle verdere informatie over de audities en ook het juiste uur waarop je aanwezig moet zijn
 • Wil je auditie doen voor de dansopleiding dan hoef je niets voor te bereiden. Onze choreograaf zal je ter plaatse een choreografie aanleren.
  Uiteraard moet je wel danskledij voorzien.
 • Wil je auditie doen voor de musicalopleiding dan bereid je een nummer voor naar keuze. Dit mag je a capella brengen of met begeleiding.
  Zorg ervoor dat je een duidelijke partituur meebrengt voor onze pianist, zodat we je ter plaatse kunnen begeleiden.
  Als je geslaagd bent voor de zangauditie volgt er ook nog een dansauditie dus zorg ervoor dat je zeker gepaste danskledij bij hebt.
 • Heb je interesse voor de vocalopleiding dan hoef je hiervoor geen auditie te doen. Wel organiseren wij hiervoor een oriënteringsgesprek dat ook op 27 augustus plaatsvindt.
 • Wie zich inschrijft voor de auditie in Roeselare en geslaagd is, kan enkel de opleiding in Roeselare volgen.

Succes en misschien tot binnenkort!

De inschrijvingen voor de audities in Roeselare zijn afgesloten.