Beste bezoeker en toekomstig #MagicMaker,

Welkom bij de nieuwe #MAGICMAKERS-afdeling van FABRIC MAGIC in ROESELARE.

Jaja, je leest het goed want vanaf september 2020 kan je dus ook in West-Vlaanderen lid worden van onze #MAGICMAKERS-familie! Onze dans- en musicalopleiding krijgt er namelijk een extra broertje bij in Hypnosis Dance Academy te Roeselare. Net als bij de #MAGICMAKERS ANTWERPEN kan je pas deel uitmaken van onze West Vlaamse teams op basis van een auditie in welke we je huidige niveau en potentiële groeimarge als performer testen.

Onze opleiding bestaat eruit onze leden na een een kritische selectie te begeleiden en ontwikkelen tot beginnende professionals in het werkveld. Dit doen we door middel van een team aan ervaren leerkrachten dat onze leden stap voor stap begeleidt en bijstaat gedurende hun opleiding alsook door tal van opdrachten op welke we onze #MagicMakers graag opstellen.

Ben jij een echt podiumbeest en is dansen en/of zingen écht je ding? Droom je er al lang van om samen met anderen te schitteren op grote en kleine podia, videoclips of zelfs op televisie? Dan is de #MAGICMAKERS opleiding in Roeselare misschien iets voor jou!

Wij kijken er alvast ontzettend naar uit om jou te mogen verwelkomen op onze audities op vrijdag 28 Augustus in Roeselare en misschien wel in 1 van onze nieuwe teams!

Let’s make some magic!!

Met magische groeten,

Het Fabric Magic Team – Roeselare

 

Fabric Magic opleiding Roeselare @
Hypnosis Dance Academy
Groenestraat 170B
8800 Roeselare

roeselare@fabricmagic.be

Fabric Magic is aangesloten bij Danssport Vlaanderen. Danssport Vlaanderen