Beste bezoeker en/of toekomstig #MAGICMAKER,

Welkom bij de opleidingen van FABRIC MAGIC,  de eigenlijke basis van onze hele werking.

Misschien wist u het al of ook niet maar FABRIC MAGIC plantte haar eerste zaadjes in de entertainment-sector met een opleiding exclusief voor “professionele” dansteams die sinds kort uitgebreid werd met zang- en musical-opleidingen.

Naast tal van leuke en innovatieve producties als #LikeMe, Disney Junior Dance, …, shows als Het Gala van de Gouden K’s, #LikeMe In Concert, … en events als de Disney Channel Zomertour, de Ketnet Zomertour, … kan ons productiehuis namelijk terugvallen op een opleiding met maar liefst 200 #MAGICMAKERS. Leden van 9 tot 35 jaar specifiek geselecteerd voor hun sterke dans- en/of zangcapaciteiten.

Onze opleiding bestaat erin om onze getalenteerde #MAGICMAKERS na een kritische selectie te begeleiden en te vormen tot beginnende professionals in het werkveld. Dit doen we door middel van een team aan ervaren leerkrachten dat onze leden stap voor stap begeleidt en bijstaat gedurende hun opleiding en tijdens onze show-, dans-, zang- en TV-opdrachten.

Ben jij een echt podiumbeest en is dansen en/of zingen écht je ding? Droom je er al lang van om samen met anderen te schitteren op grote en kleine podia, events of zelfs op televisie? Klik dan snel op de AUDITIE-KNOPPEN onderaan deze pagina want dan is FABRIC MAGIC echt iets voor jou!

Wij kijken er alvast ontzettend naar uit om jou te mogen verwelkomen op onze audities en misschien wel in 1 van onze teams..

Let’s Make Magic!!

Met magische groeten,

Team FABRIC MAGIC