Best bezoeker en toekomstig #MagicMaker,

Welkom bij FABRIC MAGIC. Althans de eigenlijke basis van onze hele werking.

Misschien wist u het al of misschien wist u het nog niet maar FABRIC MAGIC plantte haar eerste zaadjes in de entertainment-sector met een dansschool exclusief voor “professionele” teams en doet dat nu, een heel aantal jaren later, nog steeds.

Naast tal van leuke en inovatieve producties (#LikeMe, Disney Junior Dance,…), shows (Ketnet Zomertour, #LikeMe In Concert,…) en events (Disney Channel Zomertour, Ketnet Zomertour,…) kan ons productiehuis namelijk terugvallen op een opleiding met maar liefst 130 #MagicMakers. Leden van 9 tot 35 jaar specifiek aangenomen voor hun reeds sterke dans- en/of zangcapaciteiten.

Onze opleiding bestaat eruit onze bijzonder getalenteerde #MagicMakers na een een kritische selectie te begeleiden en ontwikkelen tot beginnende professionals in het werkveld. Dit doen we door middel van een team aan ervaren leerkrachten dat onze leden stap voor stap begeleidt en bijstaat gedurende hun opleiding alsook door tal van opdrachten op welke we onze #MagicMakers graag opstellen.

Ben jij een echt podiumbeest en is dansen en/of zingen écht je ding? Droom je er al lang van om samen met anderen te schitteren op grote en kleine podia, videoclips of zelfs op televisie? Dan is FABRIC MAGIC misschien iets voor jou!

Wij kijken er alvast ontzettend naar uit om jou te mogen verwelkomen op onze audities en misschien wel in 1 van onze teams!

Let’s make some magic!!

Met magische groeten,

Het Fabric Magic Team

Fabric Magic is aangesloten bij Danssport Vlaanderen. Danssport Vlaanderen