Wat

Sinds enkele jaren heeft Fabric Magic er naast dansteams ook een heel aantal musicalteams bij. Hoewel deze opleiding de naam “musical” draagt richten wij ons binnen de opleiding voornamelijk op zang en dans. In tegenstelling tot andere musical-opleidingen biedt Fabric Magic haar opleiding aan aan jongeren die al reeds een bepaald niveau hebben. Binnen hun vast lessenpakket worden onze leden specifiek getraind op samenzang, techniek en performance om hen te klaar te stomen voor het professionele werkveld.

Teams

Deze opleiding is voor #MAGICMAKERS vanaf 9 jaar.

Wens jij bij ons te komen zingen en dansen? Dan word jij ingedeeld in de teams van “#Magicmakers Musical” ofwel “#MM1, 2, 3, …”.

Opleiding

  • Al onze musical-teams krijgen door een ploeg van vaste en professionele leerkrachten eenzelfde lessenpakket aangeboden op maat van hun niveau. Dit pakket bestaat uit zang en dans.
  • Naast het vaste lessenpakket krijgen de leden van de musical-teams de mogelijkheid om 1 keer per maand een (gratis) workshop te volgen bij een gastdocent uit het vak. Iedereen van het team mag zich hiervoor inschrijven, maar first come, first serve!

Lessen

#MM2
Maandag 18u30 – 20u00 – ZANG
Maandag 20u00 – 21u30 – DANS

Locatie Musicalprogramma #MAGICMAKERS MUSICAL: 
HDAC The Narrows, Langebrugstraat 11B, 8800 Roeselare

Onze docenten

Soon available!

Prijs

Een #MAGICMAKERS MUSICAL opleiding in Roeselare kost €400 per semester en dit moet steeds voor de eerste les van elk semester overgemaakt worden.
Je kan er ook voor kiezen om het lesgeld maandelijks over te maken. Dan komt het lesgeld op €110 per maand. Hoewel de opleiding bestaat uit 9 maanden verrekenen wij het lesgeld over 8 maanden (sept-april).

Fabric Magic opleiding Roeselare @
Hypnosis Dance Academy
Groenstraat 170B
8800 Roeselare

roeselare@fabricmagic.be

Fabric Magic is aangesloten bij Danssport Vlaanderen. Danssport Vlaanderen