Wat

Nieuw!!! Vanwege de erg grote vraag bieden we vanaf september 2020 een vooropleiding dans aan bij Fabric Magic! Is het jouw grote droom om ooit een echte #Magicmaker te worden? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Deze opleiding is gericht op kids en juniors wiens niveau nog niet sterk genoeg is om aan te sluiten bij de professionele opleiding. Tijdens deze vooropleiding word je wekelijks bijgeschoold in dans en techniek en word je klaargestoomd voor een felbegeerd plaatsje binnen één van onze vaste teams. Heb jij de passie en de wil om het te maken als een echte #Magicmaker? Dan verwelkomen wij je graag bij onze pre- #MagicMakers!

Teams

Vanaf dit jaar krijgen de teams van Fabric Magic naast een nieuw jasje ook een nieuwe naam. Wens jij bij ons te komen dansen? Dan word jij ingedeeld in de teams van de “Pre- #Magicmakers” ofwel “#MK, #MJ.

Opleiding

  • Al onze pre-teams krijgen door onze ploeg van vaste en professionele leerkrachten eenzelfde lessenpakket aangeboden op maat van hun niveau. Dit pakket bestaat uit dans.
  • In tegenstelling tot onze andere opleidingen is deze op het formaat van beginners tussen de 7-10. Onze leerkrachten stomen deze leden klaar om op een dag over te stappen naar onze prefessionele teams.
  • Als Pre-MagicMaker heb je ook recht om deel te nemen aan de maandelijkse workshops op zaterdag.
    Die workshops zijn echter betalend en kosten €15.

Lessen

#MK (#MAGICMAKERS KIDS 7 – 10 jaar)
Maandag 18u30-19u30 – Dans

Onze docenten

Jolien De Clerck

Prijs

Een pre-opleiding bij Fabric Magic kost €300 per jaar. Dit bedrag wordt meteen afgerekend bij het begin van het schooljaar.

Fabric Magic is aangesloten bij Danssport Vlaanderen. Danssport Vlaanderen