Wat

Nieuw!!! Vanwege de erg grote vraag bieden we vanaf september 2020 ook een specifieke zang-opleiding aan bij Fabric Magic! Is het jouw grote droom om een Musical #Magicmaker te worden maar is dansen niet écht je ding? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Deze opleiding is gericht op leden boven de 15 jaar met sterke vocale capaciteiten en een goede basiskennis notenleer. Tijdens deze opleiding word je wekelijks bijgeschoold in techniek, zang en koor. Heb jij de passie en de wil om deel uit te maken van dit splinternieuwe team? Dan verwelkomen wij je graag bij onze Vocal #MagicMakers!

Teams

Vanaf dit jaar krijgen de teams van Fabric Magic naast een nieuw jasje ook een nieuwe naam. Wens jij bij ons te komen zingen? Dan word jij ingedeeld in het “Vocal #Magicmakers”-team ofwel “#MV”.

Opleiding

  • Ons Vocal-team krijgt krijgt een lessen pakket aangeboden bestaande uit zang en koor.
  • Naast het vaste lessenpakket krijgen de leden van het team de mogelijkheid om 1 keer per maand een (gratis) workshop te volgen bij een gastdocent uit het vak. Iedereen van het team mag zich hiervoor inschrijven, maar first come, first serve!

Lessen

#MV
Dinsdag 18u30-20u30 – Zang/koor

Onze docenten

Marianne Carlier

Prijs

Een vocal-opleiding bij Fabric Magic kost €85 per maand. Hoewel de opleiding bestaat uit 9 maanden verrekenen wij het lesgeld op 8 maanden (sept-april). Dit komt op €680 per jaar.
Elk lid kan ervoor kiezen om het lidgeld per semester te betalen en ontvangt zo een korting van maar liefst €40 semester. 

Fabric Magic is aangesloten bij Danssport Vlaanderen. Danssport Vlaanderen